toppbilde

Nå er hele Eldorado frokostserie merket med Nøkkelhullet. Nyt granola til frokost - eller når du rett og slett har lyst på noe godt. Eldorado Granola passer stort sett perfekt!

Gi barna en kickstart på dagen

Eldorado har tatt barna på alvor – for å finne ut hvor mye sukker som kan kuttes før barna vender tommelen ned, har barna fått være testpanel i utviklingen av Eldorado Frokosttall og Eldorado Kakaostjerner. Resultatet er sunne frokostblandinger til barn - innenfor Nøkkelhullmerket og med godt over 60 % fullkorn.

Reklamefilm

Eldorado Granola

Crunchy Granola med Røde Bær er en knasende frokostblanding av havre, hvete, bringebær og jordbær. De sprø bitene passer like godt med melk eller kulturmelk som med yoghurt. Eldorado Granola har også en knasende god Naturelle variant.
Eldorado Granola er merket med Nøkkelhullet.

Reklamefilm

Eldorado Müsli

Mûsli fullkornshjerter er en blanding av fullkornsflak av havre, hvete, rug og bygg sammen med biter av bringebær og fersken. Fullkornshjertene gjør blandingen ekstra knasende og bidrar til et høyt fiberinnhold. Du kan også prøve Musli fullkornsflak med biter av ananas og kokos.
Eldorado Müsli er merket med Nøkkelhullet.

Reklamefilm

Nøkkelhullsmerket frokost

Frokostblanding kan være både et sunt og et næringsrikt måltid - det gjelder bare å velge riktig.

Utvalget av frokostblandinger er enormt og strekker seg fra nøkkelhullsmerkede produkter, som inneholder lite sukker og mye fiber, til varianter som fortoner seg som desserter.

Nøkkelhullsmerket frokost

Slik hjelper nøkkelhullmerkingen deg

Nøkkelhullet er en offentlig merkeordning for matvarer som er sunnere enn andre i sin kategori. Helsedirektoratet anbefaler fortsatt et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker. Nøkkelhullmerkingen skal hjelpe deg med å ta sunnere valg i alle disse kategoriene når du handler.

For å kvalifisere til nøkkelhullordningen, må kornblandinger og frokostkorn inneholde minst 55 prosent fullkorn. I tillegg må produktene holde seg innenfor disse rammene per 100 gram:

– fett 8 g
– sukkerarter 13 g, hvorav maks 9 g tilsatte sukkerarter
– kostfiber 6 g
– salt 1 g

Helsedirektoratet/Nøkkelhullet