Nøkkelhullsmerket frokost

Frokostblanding kan være både et sunt og et næringsrikt måltid - det gjelder bare å velge riktig. Utvalget av frokostblandinger er enormt og strekker seg fra nøkkelhullsmerkede produkter, som inneholder lite sukker og mye fiber, til varianter som fortoner seg som desserter.

Hverdagen er travel og det skal gå fort innen hele familien er ute av døra på morgenen. Mange opplever det utfordrende å gi barna en sunn og næringsrik start på dagen og mange spør seg nok «kan man med god samvittighet spise müsli og granola til frokost hver dag?»

Frokostblanding er en ypperlig start på dagen forutsatt at man velger riktig type. Noen varianter er fulle av sukker, mens andre har mye fiber, høyt innhol av fullkorn, lite sukker, salt og mettet fett.

Det finnes få sunne frokostblandinger til barn. Og det hjelper lite å ha sunne produkter hvis barna ikke spiser dem fordi de ikke synes det smaker godt.

Eldorado har en hel serie frokostblandinger hvor formålet er god smak og næringsinnhold som kvalifiserer til Nøkkelhullet. Slik skal konsentrasjonen holde helt til lunsj.