Frisk juice i ny, fristende innpakning - frisk juice i fristende oppskrifter

Juice kan både drikkes og spises. Perfekt i smoothie, som is eller i en god drink.

Et glass juice inngår som 1 av “5 om dagen”, og passer like godt til hverdags som til helg, til frokost som til kvelds.

Eldorado juice-4.jpg

Ny, smart kork gjør det lettere å helle

Nå kommer Eldorados serie av hverdagsjuice i helt nytt design og i nye praktiske kartonger! Med det nye designet fremstår juicen både mer fristende og delikat. Kartongene står tydelig ut i butikkhyllene så de er lette å finne, og smaken og kvaliteten er den samme gode.

Kartongene har også fått ny kork med “vinger”, for bedre grep. Du åpner dem med et enkelt klikk. Den smarte korken og kartongens form gir bedre kontroll på hellingen, for både store og små hender. Det blir mindre søl, og mer i glasset.

Juicekork-med-vinger.jpg

Med 6 fristende smaker finner alle sin favoritt

Eldorado tilbyr hele fem ulike juice-varianter, og en tropisk nektar. Vår milde og naturlige eplejuice er faktisk Norges mest populære eplejuice *. Det mener vi er et godt bevis på at mange har oppdaget fordelene ved å velge nettopp vår juice.

Noen foretrekker appelsinjuice på morgenen, med eller uten fruktkjøtt, mens vår eksotiske tropisk juice er spesielt populært hos barn og unge. Uansett hva du foretrekker, og når på døgnet, er vi sikre på at du vil finne din favoritt!

* Nielsen: 2,8 mill solgte enheter feb 2021-feb 2022 


Visste du at:

  • Juice er en beskyttet tittel, og skal derfor inneholde 100 prosent frukt, uansett om det er ferskpresset juice eller juice fra konsentrat. Det er altså ikke tilsatt sukker i juice.
  • Et glass juice erstatter 1 av “5 om dagen”, og er en kilde til vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer. Det gjelder alle typer juice. (Kilde: matvaretabellen.no)

Eldorado fruktis.jpg

Flere fordeler med Eldorado juice

Hvorfor betale mer enn nødvendig for kvalitet? Eldorados juice er et godt og fornuftig valg på flere måter – både hva angår smak, pris, oppbevaring, holdbarhet og emballasje.

Lagring

Du kan lagre flere kartonger i boden, i skapet eller på hytta, uten å ta opp plass i kjøleskapet. De kan også stables på en plasseffektiv måte. Så har du alltid juice lett tilgjengelig! De store kartongene er også praktiske for familier, i barnebursdager og når du har venner på besøk.

Lang holdbarhet

Holdbarheten er også lenger enn for juicen du finner i butikkens kjøleskap, så lenge kartongen er uåpnet. Bare husk å sette juicen i kjøleskapet før den skal drikkes, for å få den samme friske, gode smaken.

Mindre plasskrevende - lavere utslipp 

Eldorado juiceemballasje er i all hovedsak laget av fornybare materialer og kan sorteres i papiravfallet. Juice fra konsentrat har dessuten et mindre transportbehov, fordi juicen ikke krever like stor plass. Det er fordi friskt vann tilsettes her i Norge, fremfor at alt innholdet transporteres hele veien. Det igjen fører til færre biler og dermed reduserte utslipp som et resultat av redusert transport.


Visste du at:

Eldorados juice-kartonger er FSC® -merket. FSC står for “Forest Stewardship Council®”, og er en global interesseorganisasjon som tar miljøansvar, sosialt ansvar og økonomisk ansvar.
FSC arbeider for å ta vare på verdens skoger for fremtidige generasjoner, for å sikre at vi skal ha skog i all fremtid. Så når du ser denne logoen på et produkt, så kan du stole på at det kommer fra ansvarlige kilder.

FSC_Merkeordning.jpg


Perfekt til is, drinker, slush og smoothie

Jordbaersmoothie.jpg   

Har du tenkt på at juice er en perfekt base i flere typer sunne og smaksrike fristelser?
Her finner du noen enkle, forfriskende oppskrifter. Nyt!

Mimosa.jpg

Relaterte artikler