
Vegetarpasta med soppsaus
2 porsjoner Eldorado pasta
1 rødløk, i båter
10 stk sopp (f.eks. aromasopp og shitakesopp)
1/2 rød paprika, i terninger
1 ss smør
Salt og pepper
1 glass Eldorado soppsaus
1 vårløk, finhakket
Slik gjør du
Kok pastaen etter anvisningen på pakken og hell av vannet.
Stek rødløk, sopp og paprika i smør i 2-3 minutter til alt er gyllent.
Ha pastaen i stekepanna, bland godt sammen og krydre med salt og pepper.
Varm sausen i en egen kjele.
Anrett pastaen på to tallerkner og topp med soppsaus og vårløk.
Tips! Server gjerne nystekte Eldorado-rundstykker ved siden av.
Stekt torskefilet med paprikasaus
300 g torskefilet uten skinn og bein
Salt og pepper
2 ss smør
1 pose grønnsaksris
1 glass Eldorado grillet paprika-saus
Slik gjør du
Del torskefileten i porsjonsstykker og krydre stykkene med salt og pepper.
Stek torsken i smør i ca. 4 minutter på hver side til den er gjennomstekt.
Løft torsken over på en tallerken og la den hvile mens du steker grønnsakene.
Stek grønnsaksrisen i samme stekepannen som du stekte fisken i. Stek i 3-4 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
Varm paprikasausen i en kjele.
Anrett grønnsaksrisen på to tallerkner og topp med torsk og paprikasaus.
Tips! Topp gjerne retten med friske urter før servering.
FAKTA OM DE NYE SAUSENEEldorado tilbyr nå fire klassiske varianter på glass laget med ekte råvarer:
Sausene har lang holdbarhet og kan stå uåpnet i romtemperatur. |
Stekt kyllingbryst med brokkolini og peppersaus
2 små eller 1 stort kyllingbryst med skinn
Salt og pepper
1 ss smør
150 g brokkolini eller brokkoli
300 g små kokefaste poteter
1 glass Eldorado peppersaus
Slik gjør du
Krydre kyllingbrystene med salt og pepper og brun dem i smør på begge sider.
Stek dem ferdig i ovnen på 180 grader. Kyllingen er ferdig når den har en kjernetemperatur på 65 grader.
La kyllingen hvile i 5 minutter.
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre.
Kok brokkolinien i lettsaltet vann i 3 minutter til den er mør.
Varm peppersausen i en kjele.
Anrett kyllingbrystet med brokkolini, poteter og peppersaus.
Kyllingbryst med spinat, honningglaserte gulrøtter og béarnaisesaus
2 små eller 1 stort kyllingbryst med skinn
Salt og pepper
2 ss smør
8 små eller 2 store gulrøtter, delt i to eller fire på langs
4 ss honning
2 håndfuller spinat
8 cherrytomater
2 ss olivenolje
1 glass Eldorado béarnaisesaus
Slik gjør du
Krydre kyllingbrystene med salt og pepper, og brun dem i smør på begge sider.
Stek kyllingbrystene ferdig i ovnen på 180 grader. Kyllingen er ferdig når den har en kjernetemperatur på 65 grader. La kyllingen hvile i 5 minutter.
Stek gulrøttene i samme stekepanne som kyllingen, til de er gylne. Ha i honningen og la dem koke på middels varme til de er møre.
Stek spinaten i en stekepanne i 1 ss smør i 1 minutt.
Vend tomatene i olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek tomatene i ovnen på 180 grader i 5 minutter til de sprekker.
Varm béarnaisesausen i en kjele.
Skjær kyllingbrystene i skiver og anrett med spinat, gulrøtter, tomater og saus.
Server gjerne poteter til.
Tips! Du kan fint erstatte kyllingen med biff! Bruk samme fremgangsmåte, men ta kjøttet ut av ovnen når det har 54 grader i kjernetemperatur.