Eldorado Taco!

I vår tacoserie finner du både tradisjonelle og nye produkter til tacomiddagen. Serien består av 14 produkter, inkludert et godt vegetarisk alternativ av bønner.

Salsa_tacosaus_artikkelbilde.jpg

Tacosalsa og -sauser

Tacosalsa medium er medium sterk chunky salsa med biter av løk, paprika og tomat. Salsaen er smaksatt med blant annet koriander, hvitløk og chili.

Tacosaus søt er en mild og søt tacosaus som kan brukes til topping. Den er smaksatt med blant annet mango og eplejuice.

Tacosaus medium er en medium sterk tacosaus som brukes til topping. Sausen er smaksatt med blant annet paprika, chili, spisskummen og koriander.

Tacosaus sterk er en sterk og god saus som passer perfekt som topping på taco. Den er smaksatt med blant annet chili, cayennepepper, spisskummen og koriander.

Jalapenos_artikkelbilde.jpg

Jalapeños - grovhakkede

Sterke, grovhakkede jalapeños i perfekte, små biter. Bruk den som topping til tacoen.

Tacokrydder_artikkelbilde.jpg

To varianter tacokrydder

Ferdigblandet Tacokrydder er et helt nytt produkt i tacohyllene. Posen inneholder et flytende, ferdigblandet tacokrydder med tomatpuré, som gir en rik og god smak til tacokjøttet. Bland det med stekt kjøttdeig og kok inn i omtrent ti minutter.

Original Tacokrydder er det kjente tacokrydderet som nordmenn liker så godt. Krydderblandingen brukes sammen med stekt kjøttdeig og litt vann.

Tacoskjell_lefser_artikkelbilde.jpg

Tortilla og tacoskjell

Små Tortilla - et supert produkt for barnefamiliene. Disse små tortillaene er 13 cm i diameter og har en mild og god smak. Pakken inneholder åtte lefser laget av hvetemel.

Store Tortilla er fine og laget av hvetemel. Pakken inneholder store seks lefser som er 25 cm i diameter.

Fullkorn Tortilla er mellomstore på 20 cm i diameter og merket med Nøkkelhullet. Lefsene inneholder 5,3 g fiber per 100 g.

Tacoskjell inneholder 12 klassiske tacoskjell som varmes i ovnen før servering. De er laget av maismel, solsikkeolje og salt.

Bonner_chips_artikkelbilde.jpg

Bønnesalsa er en mild og god bønnesalsa som kan brukes både som topping og dip. Den inneholder både røde kidneybønner og sorte bønner i tillegg til andre smakfulle ingredienser.

Tacobønner er et smaksrikt vegetarisk alternativ. Tacobønner inneholder blant annet bønner, tomat, paprika, løk og mais. Tacobønner fra Eldorado kan også tilsettes i tacokjøttdeigen mot slutten av koketiden.

Original Tortillachips er sprø og gode, trekantede tortillachips laget av koks mais, solsikkeolje og salt.

 

Eldorado Taco får du kun kjøpt hos Kiwi.

Logo_kiwi.png