Vinterens Eldorado-nyheter 2021

Nyhetene er å finne i NorgesGruppens butikker fra uke 8.

Smakfulle sauser på 1-2-3

Sauser_nyheter-1-2021.jpg

Vil du ha sausen klar på 1-2-3?
Nå tilbyr Eldorado fire klassiske varianter på glass; béarnaise, soppsaus, peppersaus og grillet paprika-saus. Sausene er laget på ekte råvarer og er tilpasset de mest populære hverdagsmiddagene.

Soppsausen er tilberedt på fløte og sopp, og er smaksatt med hvitvin og soyasuas. Sausen Grillet paprika er tilberedt på fløte og grillet paprika, og smaksatt med blant annet sennep og hvitvin. Peppersausen er laget av fløte, rødvin og tomat, og smaksatt med sennep og ulike pepper. Béarnaisesaus er laget på smør, olje og egg, og smaksatt med estragon og persille.

Sausene er langtidsholdbare og kan oppbevares uåpnet i romtemperatur. Sausene skal kun varmes. Her er forslag til superenkle middager med god saus.

MellomBar Salt karamell

MellomBar_nyheter-1-2021.jpg

MellomBar Salt karamell er en måltidsbar med sjokolade, salt karamell og fullkornsflak av havre. Baren passer perfekt når du trenger litt ekstra energi mellom måltidene eller når du er ute på tur. Alle variantene kommer nå i nytt design - og smaken er like god som før!

Trendy grønnsaker

ELDGronnsaker_nyheter-1-2021.jpg

Nå kan du hente ferdig bønneblanding og finhakket løk fra fryseren. Er du ute etter et proteinrikt måltid anbefales Eldorado Bønneblanding.

Eldorado finhakket løk, klar til bruk i zip-lock pose. Ingen flere tårer på kjøkkenet.

Produktene er merket med Nøkkelhullet, som er en offentlig merkeordning for matvarer. Merkeordningen skal gjøre det enkelt å velge sunnere matvarer.

Meksikansk tacotilbehør

Taco_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Meksikansk salsa laget på meksikansk vis med litt ekstra «sting».
Eldorado Spicy chipotle & mayo og Sweet bbq style er spennende alternativer til rømme.
Majonesbasert topping perfekt til taco og wraps.

Tips! Smaker supergodt på burger!

Et lite påfyll?

ELDnotter_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Cashewnøtter og Nøttemix med bær. Mix Nøtter & Bær er en usaltet nøtteblanding med store, tørkede biter av cashew, peanøtter, blåbær, solbær og ananas. Cashewnøtter er en lettsaltet variant full av god smak. Perfekte å ha i bakhånd når du trenger litt påfyll av energi.

Mandel og Quinoa Granola

ELDfrokost_nyheter-1-2021.jpg

Start dagen med en knasende frokostblanding med havre, bygg, hvete, quinoa, mandler og peanøtter. Granolaen har høyt innhold av kostfiber med 54 % fullkorn.
Nytes med melk, kulturmelk eller yoghurt.

Eldorado Granola Naturell kommer i nytt design.

Sjokoringer

ELDsjokoringer_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Sjokoringer er knasende sprø ringer med kakao. Sjokoringer er laget med fullkornshvetemel - en kilde til kostfiber. Spis Sjokoringer med melk eller yoghurt  - til frokost, mellommåltid eller kveldsmat.

Peanøtter med spicy lime

Spicy-lime_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado Spicy Lime Peanøtter er den perfekte snacksen! Spicy chili kombinert med syrlig lime byr på en spennende og unik smaksopplevelse.

Økologiske Gresskarkjerner

GOECOkjerner_nyheter-1-2021.jpg

Eldorado gresskarkjerner er økologisk dyrket - uten bruk av kunstgjødsel eller sprøytemidler. Gresskarkjerner er rike på kostfiber og proteiner og passer godt med yoghurt eller i müsli, og tilfører brød og annen bakst en god smak.

Gresskarkjernene er merket med Debio, som er det offisielle norske økologimerket. Det betyr at råvarene kjeksen er laget av er økologisk dyrket.

 

Relaterte artikler